Toen we na het avondeten nog een kopje theedronken bij het haardvuur, zaten we nog eventjes te genieten van het gezelschap, de rustige avond en het knisperende hout in het vuur. Ik kan daar altijd erg van tot rust komen. Het valt mij op dat iedereen tijdens dit soort momenten naar de vlammen kijkt.cbdolie

Mevrouw ging even naar boven en deelde ons mee “Ik ben zo terug”. Toen ze terugkwam, ging ze zitten met een klein flesje in haar hand. Ze nam drie druppels en ging heerlijk achterover zitten. Er kwam een kleine glimlach op haar gezicht en haar ogen stonden iets minder scherp en oplettend dan eerder die avond.

CBD olie

Ze keek mij opeens aan, alsof ze toen pas herinnerde dat er nog een derde persoon in de ruimte was, naast haar man. Wellicht had ik iets te lang naar deze scene gekeken, maar misschien keken mijn ogen haar iets te vragend aan. Want ze antwoordde “Och kind, het is maar CBD olie”. Ik verontschuldigde mijzelf in gedachte voor mijn vragende ogen, terwijl ik niet wist of dit ook wel mijn daadwerkelijke uitdrukking was.

Het leek er meer op dat het voor mevrouw het normaalste middel van de wereld was. Ze legde mij uit: “Ik heb last van mijn botten en gewrichten. Reuma. Ken je dat? Maar ik heb geen tijd voor de pijn. Ik heb een druk leven, meid. Ook voor het helpen aan kinderkleding.  Onze zoon vertelde mij over CBD olie. Dat is een olie gemaakt van cannabis. Het helpt mij enorm tegen de reumaklachten. Ik ben er dus erg blij mee. Ik bestel het elke keer online, bij cbdwietolieshop.nl. Je moet het ook eens opzoeken.”

Ze deed haar ogen dicht met haar handen gevouwen op haar schoot. Eigenlijk was het ook heel normaal. Ik was blij voor haar.