Ik had van de week een ouder echtpaar in mijn bed and breakfast. Ze kwamen uit de Achterhoek in Nederland en waren erg aardig en geïnteresseerd. Het zorgen voor aardige, sympathieke en geïnteresseerde mensen is zeer belonend werk voor mij.

Ze zagen er vrij traditioneel uit. De vrouw had haar grijze haren opgestoken, een lange rok aan met kleine hakjes, droeg geen make-up en kwam op mij over als een erg lieve en zorgzame vrouw. De man was netjes in pantalon, met overhemd, stropdas en een te groot colbertje. Beide waren gekleed in een beetje oubollige kleding, met ruitjes en donkere kleuren. Erg traditioneel dus, maar zeer attent en netjes.

De medicinale werking van CBD olie.

Ze vertelden me tijdens het avondeten over hun vele kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen. Ze hebben een ongelooflijk groot nageslacht. Volgens mij, als ik het mij goed herinner, cbd oliehebben ze maar liefst 8 kleinkinderen, 32 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Op zijn telefoon liet meneer mij een foto zien van de hele familie. De een nog netter dan de ander, de ander nog keuriger dan de volgende.

De meneer en mevrouw waren al redelijk oud. Volgens mij aan het einde van de tachtig. Ze leken mij nog aardig fit voor te komen. Waarschijnlijk houden de vele kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hen bezig en jong. Anderen hebben hen nog nodig. Mevrouw vertelde me dat ze regelmatig oppast voor haar kinderen. Doordat het veelal grote gezinnen zijn, helpen dan de oudste kinderen haar een handje mee, maar het meeste kan ze nog gewoon zelf doen. Toen ze erover vertelden, kon de gedachte mij niet ontgaan dat ze beide best streng zijn en mevrouw doch rechtvaardig